DÜZCE / MERKEZ - Bilgi Ortaokulu

May

İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah AYDIN sergi açılışını yaparken, şube müdürleri, birçok okul müdürü, misafir öğrenciler ve veliler fuarımızı gezdi.

Fuarda, tasarım, araştırma ve inceleme dallarında toplam 17 projemiz sergilendi.

May

İlimiz Düzceyi tanıyorum projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Akçakoca'nın güzelliklerini keşfettiler.

Ock

Öğrencilerimizin Teknoloji ve Tasarım dersinde yapmış oldukları eserleri bir etkinlikle sergilendi. Sergimiz açılışına İl Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah AYDIN ve Şube Müdürü Ahmet YAKUPOĞLU katıldı.

FARKLI AÇILARDAN DEĞERLER VE DİNİ DEĞERLER SERGİSİ

Ara

10 ülkeyle aynı anda "Lets meet in Europe" projeleri kapsamında online toplantı gerçekleştirdik.

Ara

Resim ve Müziğe ilgisi olan öğrencilerimiz ile Düzce Güzel Sanatlar Lisesi'ne gezi gerçekleştirdik.

Kas

Düzce Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Demet ERDÖNMEZ okulumuzda TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİSİ gerçekleştirdi.

Ekm

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın düzenlediği 'Öğrenen Lider Öğretmen Semineri'ni gerçekleştirdik.

Haz

Projemizin ilk ortak ürünü olan e-kitabımızı storyjumper adlı web 2.0 aracıyla hazırladık.

*Düzce'nin en iyi okulu*

Her zaman sloganımizdir bu

Eğer başarılı olmak istiyorsan

Yeter sana Bilgi Ortaokulu

LGS 2021 ŞAMPİYONLARIMIZ

Ekm

OKULUMUZDAKİ GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİMİZLE GÖRÜŞMELERİMİZİN DAHA SAĞLIKLI VE PLANLI OLMASI ADINA HAFTALIK VELİ GÖRÜŞME SAATİ BELİRLEDİK.BU PROGRAMA GÖRE OKULA GELMEYE ÇALIŞIRSAK ÖĞRETMENLERİMİZLE GÖRÜŞEBİLİRİZ..indirmek için TIKLAYINIZ.

KAPADOKYA GEZİMİZ 2019

ulaşım adreslerimiz