DÜZCE / MERKEZ - Bilgi Ortaokulu

Bulunmamaktadır.
Kalıcı Konutlar Güzelbahçe Mah. 10. Bölge 78.SOKAK NO18/1 Düzce
Vizyon
Öğrencilerimize; İyi bir vatandaş olmaları için gerekli bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak. İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden iyi bir şekilde yetiştirerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak. Açık bir sistem olan okulun; çevre ile etkileşimini en üst seviyeye çıkararak çevrenin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişiminde öncü olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin Milli, Ahlaki, İnsani, Manevi ve Kültürel Değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan Haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan Demokratik, Laik ve Sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2016-2017 ÖĞRETİM YILINDA 152 ÖĞRENCİMİZ MEZUN OLDU. BU ÖĞRENCİLERİMİZİN ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞENLERİN SAYISI ŞÖYLE. FEN LİSESİ 4 TURGUT ÖZAL ANADOLU LİSESİ 12 ARSAL ,CUMHURİYET SAĞLIK LİSESİ 22 MERKEZ,FARABİ VE ATATÜRK LİSESİ 43 İMAM HATİP LİSELERİ 16 MESLEK TEKNİK LİSE VE ANADOLU MESLEK LİSESİ 66
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
her gün 08:55- 15:20 yetiştirme kursları 8. sınıflar için hafta sonu 09:00 - 13:20
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Düzce Belediyesi Halk Otobüsleri Kalıcı Konutlar Güzelbahçe Hattı (Sarı Tabelalı) okulumuz önünden geçmektedir.
İl Merkezi
İl Merkezinde